torsdag 25. februar 2010

Ett trykk - trykkpressa, februar 2 og 3

Digget skissa til trykkpressa inne på Ett trykk og håper det er greit å levere flere bidrag. Det står i alle fall i beskrivelsen av trykkpressa at: Bidragene dere leverer...
Så da har jeg laget flere bidrag til skissa. Prøvde meg på slike Easel kort og da passet skissa perfekt. Dersom det er feil å legge ut bidragene med hver sine linker, håper jeg noen kan si fra til meg ;-)

Her er kortene jeg laget:



Motivet uke 7



Motivet har de lekreste skisseutfordringer. Kravene for å delta er :

Rules:
Follow the sketch below, using an image from Motivet Rubberstamps.
To be eligible for the weekly prize you must link to your blog post, using Mr. Linky below. In your blog post you must also link back to the Motivet Blog.
You have one week to complete the challenge.

If you don’t have a blog, fill out your name and upload your card at http://tinypic.com/ and use that as a link inte Mr Linky.

Prizes:
3 stamps of your choice, to the nicest card, picked by the owners.
2 stamps to a random winner, amongst all the entries.


Det er aldri vanskelig å bli inspirert til å delta! Har man ikke stempel fra Motivet, ligger det et digi-stempel på bloggen deres som kan brukes.

tirsdag 23. februar 2010

Restekort


Har laget et bursdagskort. Skissa er hentet inne på Sukkersøt og er av deres tidligere skisser.
Prøver å få brukt opp en del resteark. :-)

Casa Runway, oppgave 2

Her var oppgaven som skulle løses:
Dere skal lage en LO som skal ha
Stempel: skal brukes på denne Loen. Det er noe som er på tur mer og mer inn i layout verdenen Bruk de som endel av bakgrunnen eller som endel av pynten på LOen. Du kan bruke blekk, maling eller Gesso til å stemple med, og selvfølgelig bruk hvilke stempler du vil
Transparent: overlay/transparent skal også brukes..... som feks Hambly ScreenPrints, Primas transparentsies og lignende. Disse kan enten brukes som en del av bakgrunnen eller som utklipte elementer på Layouten.
Chipboard som for eksempel: Alfa's, figurer, tags eller swirler skal være på LOen. Antall chipboard er ikke viktig. Men det skal være synlig at chipboard er brukt.
Håndsøm/maskinsøm/Faux søm (Faux = falsk tror jeg det blir rett oversatt) Hvor du vil sy er helt opp til deg. Lek og ha det gøy!
Og til slutt BLOMSTER!! Fem forskjellige typer blomster skal brukes på denne! (ULIKT UTTRYKK, sånn som i en blomsterhage, forskjellige arter med blomster)
Liker dere å stæsje så kan dere selvfølgelig ha enda flere elementer på LOen. Men alle nevnt ovenfor skal være med OBS! Siden oppgaven krever endel elementer og teknikker så vil ikke journaling være et krav ved denne oppgaven.


Storkoste meg med denne oppgaven. Og ble veldig godt fornøyd med LOen :-)

Cinos verden

Var og tok en titt i Cino sin blogg. Hun har laget et aldeles nydelig kort! En super gaveide.
Har prøvd meg på et liknende kort tidligere, men fikk absolutt lyst til å prøve igjen. Anbefales å ta en titt her.

mandag 22. februar 2010

Easel card

Et slikt kort skal jeg lage om ikke så lenge, Easel Card
Legger en link til beskrivelsen her sånn at jeg har den en plass jeg besøker ganske ofte.

søndag 21. februar 2010

Motivet uke 6


Her er kortet jeg laget etter skissen inne hos Motivet denne uka. Rakk ikke fristen for levering, men likte skissa så godt at jeg laget et kort allikevel.



Casa Runway, oppgave 1

Jeg deltar på CasaRunway inne på CasaKreativ . Hege overbeviste meg om å delta. Oppgave 1 var en cluster oppgave. Synes de LOene blir rålekre, men sliter med å få det til selv. Så denne oppgaven ble en kjempeutfordring for meg. Men fikk da til noe :-)
I tillegg til at det skulle være cluster, skulle vi også bruke 3 fonter i overskrifta, minst 6 knapper med fire ulike farger og mist. Rosa og turkis skulle også være med. Jeg hadde ikke mist i farge som passet så jeg har laget min egen. Brukte distress og vann på miniMister og sprayet. Det vises litt dårlig på bildet.
Var moro å lage denne LOen av mini.

søndag 7. februar 2010

Mojo Monday 124



Her er mitt bidrag til denne uken på Mojo Monday .



onsdag 3. februar 2010

Motivet utfordring uke 4



Nok et kort med stempel fra Motivet. Det er så moro å fargelegge disse nydelige stemplene.
Og så har jeg fått brukt en farge som jeg normalt ikke er så flink å bruke, lilla. Deilig å få brukt noe annet enn det samme vanlige.

tirsdag 2. februar 2010

Ett trykk - trykkpressa, februar


Her er et hurtigkort jeg laget til trykkpressa hos Ett trykk denne måneden. Måtte teste ett av mine nye stempel :-)