onsdag 23. juni 2010

Jeg scrapper!


Kan jeg si at jeg er inne i en scrappeperioden nå som jeg faktisk har scrappet to LO på noen få dager?? Hihi, moro er det i alle fall. Er litt sløv med bildene kjenner jeg. Blir liksom så enkelt å ta mobilen fatt, men tror jeg skal få tatt bilder med kamera etter hvert. De blir faktisk veldig mye bedre ;-)
Denne ble en enkel LO. Har brukt Melissa Frances - Daniel, kuttet snøkrystaller med Craft Roboen, og tekststrimler skrevet for hånd. Har ikke helt bestemt meg for overskrift ennå, kanskje det ikke blir det heller.
Moro er det i alle fall å scrappe igjen.


Ett Trykk - Trykkpressa juni.



Da fikk jeg laget ett kort til juniutfordringen hos Ett trykk. Er helfrelst på disse blomstene som jeg fant beskrivelse på i siste Magnolia Ink. Har brukt de både på kort og på LO. Denne gangen har jeg også forsøkt lage de i ulike størrelser. Moro!
På kortet her jeg brukt mønsterark fra Sassa Frass, bazzill, edge puncher fra Martha Stewart, og trykk fra byEvy. Motivet er fargelagt med promarker og ett forsøk på å skyggelegge med MCP teknikk. Trenger virkelig trening der altså!

tirsdag 22. juni 2010

Skissedilla #65



Fikk så lyst til å prøve meg på denne ukas skisse inne på skissedilla. Falt så for skissa laget av Janine Koczwara.
Har brukt Maja Design ark og bazzill i grå nyanser, thickers, blomster jeg har laget etter modell i siste Magnolia Ink og ulike små blomster.
Bildet er av mini når han startet i barnehagen i høst. Et herlig bilde synes jeg!!

Nå håper jeg at jeg har klart å legge link på riktig måte inne hos skissedilla :-)