søndag 10. januar 2010

AwardJeg har vært så heldig å motta denne fra Lisa Marlene. Ei fantastisk dame som sprer glede og som jeg setter stor pris på.
Takker og bukker for fine ord fra deg og ønsker å sende denne videre.

Reglene er som følger:

1: Kopier awarden til bloggen din.
2:Link til personen som gav deg den.
3:Fortell 7 interessante ting om deg selv.
4:Velg 7 andre blogger som du sender den videre til.
5: Link til deres blogger.
6: Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.

Da var jeg kommet til den vanskelige delen, 7 interessante ting om meg...
* Jeg gikk hele min barndom og drømte om å bli fysioterapeut. Jeg har tatt utdanning og jobber som lærer, til tross for at det var noe jeg i alle fall ikke skulle bli.
* Etter 13 år i yrket kan jeg bare si at jeg elsker jobben min, selv om jeg i perioder kan vurdere å gjøre noe annet.
* Har litt lyst til å starte for meg selv, kanskje en bokhandel i kombinasjon med hobbyen min. :-) (ønsketenkning) Tror nemlig at å bare drive i forhold til hobbyen blir for snevert i vår lille bygd.
* Har satt meg et mål om å komme i form til sommeren. Men trening en gang i uka er antakelig ikke nok, men en god begynnelse. Døgnet har ikke mange nok timer til at jeg rekker alt jeg har planer om å rekke.
* Som ei jente oppvokst i en forsvarskommune skulle jeg ikke finne meg en mann i forsvaret... Men den gang ei. Hjertet kan man ikke bestemme over! Nå sitter jeg med mann og to barn og bare gleder meg over all tid sammen med familie og venner. Og ikke minst mine scrappende venner. Vi må få til et treff snart!!
* Ønsker meg kurs i hvordan ta bedre bilder. Har egentlig nok bilder å scrappe, men det hadde jo vært gøy å få bildene enda bedre!!
* Synes husarbeid er noe tull og skjønner egentlig ikke hvorfor jeg skal bruke tiden på noe som det faktisk ikke vises at jeg har gjort. Bruker ofte å gjøre husarbeid på dagtid onsdager siden det er min fridag. Huset er rent og fint helt til mine to herlige gutter kommer hjem fra barnehagen. Da vises det ikke lengre...

Om du synes dette er interessant får være opp til hver enkelt å avgjøre. Det skjer ikke så mye i min hverdag som lærer og småbarnsmor, men jeg ønsker heller ikke noe mer.

Jeg velger å sende denne awarden videre til følgende personer:

Hege som er min absolutte gode venninne og inspirasjon. Takk for at du er der når jeg trenger deg. Håper jeg klarer å være der for deg når du trenger det også!
Ann Cecilie som er en sprudlende jente som jeg setter stor pris på. Synd du er så langt borte.
Tone Lise en utrolig dyktig scrapper og kortlager som jeg håper å treffe igjen om ikke alt for lenge. Vi må bare få til et treff snart!!
Scrappeline en utrolig dyktig scrapper og kortlager. Har gitt meg masse inspirasjon inne på Arctic scrapbooking.
Christel en kreativ og herlig dame jeg har hatt en gleden av å bli kjent med. Håper vi kan treffes flere ganger, gjerne i anledning et scrappetreff ;-)
Cecilie min utrolig kreative kollega. Håper å få sett mer av det du lager i bloggen din ;-)
Eva Britt en kreativ jente jeg håper å se mer fra ;-)

1 kommentar:

HegeHB sa...

Takk for koselig award. Skulle gjerne sendt den i retur - for du er fantastisk du og!!